Profiteren van open week in Sportcentrum Leek

LEEK – Begin september opent het Sportcentrum in Leek weer haar deuren. Van 1 tot 7 september organiseert het fitnesscentrum van Sportcentrum Leek een open week, waarbij niet-leden gratis en vrijblijvend kunnen fitnessen en gebruik kunnen maken van de groepslessen. Een mooie manier om de vakantiekilo’s kwijt te raken en te werken aan sportieve doelen!

Om persoonlijk advies te krijgen kan een afspraak gemaakt worden bij een van de instructeurs die uitleg en advies geven over de manier van trainen en het gebruik van de fitness apparaten. Heeft u weinig tijd? De Milon Cirkel biedt dan uitkomst. In 35 minuten heeft u een volledige workout achter de rug en u zult snel resultaat zien. Op maandagavond wordt om 19.30 uur een presentatie gegeven over de werking van de Milon Cirkel. Het sportvasten, een trainingsmethode waarbij de vetverbranding gestimuleerd wordt, kan misschien ook uw interesse wekken. Op woensdagavond geeft personal trainer Raymond Bolt een presentatie over het sportvasten, ook om 19.30 uur.

Sportcentrum Leek introduceert daarnaast tijdens de open week nieuwe Les Mills lessen. In de open week vindt op woensdagavond de eerste Functional Training plaats, een nieuwe manier van het sporten in groepen waarbij krachttrainen met losse gewichten centraal staat en ook wordt binnenkort gestart met het populaire Cross Fit. Cross Fit is een trainingsmethode die drie verschillende manieren van training samenbrengt, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van eigen lichaamsgewicht, kracht en fitheid.

Bovendien is Sportcentrum Leek aangesloten bij www.gratisfitness.nl waarmee je je abonnement terugverdient door met korting online te shoppen bij vele winkels zoals Media Markt, H&M, Bruna, Douglas en V&D. Bij deelname aan de open week krijgt u een pasje toegekend waarvoor u een borg van 5 euro betaalt, welke u na de laatste training terug krijgt. Tijdens de open week zal bij het aanmelden geen inschrijfgeld worden gerekend en als u zich tijdens de open week inschrijft sport u de gehele maand gratis. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

   
Back to top button