De gezelligste vlooienmarkt(en) van het Noorden

LEEK – ‘Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat zijn de kenmerken die de vele honderden bezoekers aan de vlooienmarkt(en) in Sportcentrum Leek laten optekenen.

De vlooienmarkt in Sportcentrum Leek kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen gratis aan te bieden. De standplaatsen worden veelal door particulieren ingenomen hetgeen de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede komt. De eerste vlooienmarkt van dit seizoen, op zondag 28 september van 9.00 tot 16.30 uur, mag zich weer in ruim 200 standhouders verheugen waarmee het Sportcentrum Leek weer tot aan de laatste meter bezet is. Kinderen tot en met 12 jaar genieten gratis toegang. Het bowlingcentrum is ook het gehele weekend geopend.  Voor de vlooienmarkt van 26 oktober zijn nog enkele plekken beschikbaar.

In november zal er voor het eerst op zaterdag en zondag een vlooienmarkt worden georganiseerd. Deze markten zijn allebei geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Mocht u zich willen opgeven dan dient u op zaterdag en zondag aanwezig te zijn. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar [email protected] met uw NAW gegevens en hoeveel meter u wilt. Ook voor deze twee dagen geldt dat er GRATIS standplaatsen zijn.

   
Back to top button