Ga je mee op pietenjacht op Landgoed Nienoord?

LEEK – Vlak voordat Sinterklaas langs de huizen gaat om leuke cadeautjes af te leveren, hebben de zwarte pieten tijd gevonden om zich te verstoppen op Landgoed Nienoord. Kom jij ze zoeken? Op zondag 30 november gaan we vanaf 11.00 uur op jacht naar de pieten in de bossen van Landgoed Nienoord.

Kom op zondag 30 november naar restaurant de Albertushoeve bij het Familiepark en vind de pieten die zich hebben verstopt. Vanaf 11.00 uur start er elk uur een nieuwe pietenjacht. Je krijgt een stempel voor elke gevonden piet. Na de zoektocht, kan je lekker uitpuffen in restaurant de Albertushoeve met een mok chocolademelk en lekkernijen die horen bij het Sinterklaasfeest. Het restaurant is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De pietenjacht is gratis.

Winteropening

Deze winter kan je iedere zondag tussen 11.00 en 17.00 uur in het restaurant van het Familiepark terecht na een heerlijke wandeling of speurtocht over het Landgoed. En terwijl de volwassenen van een lekkere kop koffie of chocolademelk genieten, kunnen de kinderen spelen, binnen én buiten om te knutselen of te spelen in een gedeelte van het Familiepark. De toegang is gratis.

Meer informatie vind je op www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button