Een koud kunstje? Voor ’t goede doel naar de noordkaap!

LEEK – Opvallen doen ze: grote zwarte auto, stickers van ondernemers in de regio die het goede doel een warm hart toedragen, en natuurlijk flyers uitdelend in de passage in Leek. Lammert Gjaltema en Frank Korevaar hebben een uitdaging komend winter. Samen met 30 andere teams gaan ze een autorit maken voor Serious Request.

De bedoeling is om met deze auto vanaf de 3FM studio’s in Hilversum een tocht maken naar de Noordkaap,  om na 12 dagen weer aan te komen bij het glazen huis in Haarlem.

Na een prachtopbrengst te hebben gehaald in Leeuwarden is het nu tijd weer een mooi bedrag op te halen. Dit jaar gaat het geld via het Rode Kruis naar hulp en opvang van vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. Helaas is dit belangrijker dan ooit …. aangezien er meer brandhaarden en conflictgebieden zijn dan ooit!

De auto is er klaar voor ….. De mannen ook ……

Natuurlijk moet er zoveel mogelijk geld opgehaald worden. Dit kan gedaan worden door te steunen via de ‘kom in actie-pagina van Team Cool Runnings  www.kominactie.nl/teamcoolrunnings_1

Ook zijn ze te volgen op facebook: www.facebook.com/teamcoolrunnings

Komend weekend staan de mannen weer in de passage met mooie acties. Hierbij staat uiteraard een bus waar u kunt doneren maar ook een sticker-, wijn- en bloemenactie. Dit mede gemaakt door ondernemers uit Leek.

Helpt u ook mee?

   
Back to top button