Dansen In Tolbert kan op 7 februari in de Postwagen

TOLBERT – Dansen in Tolbert, onder de noemer DIT, zal weer gehouden worden op zaterdag 7 februari in de Postwagen Tolbert. Het moderne dansfeest wordt alweer voor de 9e maal georganiseerd en groeit nog steeds in populariteit.

Voor de vroege beslissers werd er een zogenaamde early-bird actie bedacht waarmee bezoekers maar liefst 40% korting kregen op de aankoop van een entreekaart. Deze actie was een groot succes, in ruim een week werden er al meer dan 200 kaarten aan de man gebracht waardoor er enkel nog kaarten zijn te krijgen tijdens de reguliere voorverkoop en aan de kassa.

Een stapavond voor mensen van 18 jaar en ouder. DIT = in 2010 ontstaan omdat er in de regio weinig tot geen “normale” stapavonden waren. Natuurlijk waren er de bekende Apres-ski feesten, jaren 80 feesten, 90`s feesten enz. maar een brede avond met alleen maar dansbare muziek was, en is er niet! Wat kan men verwachten: DIT= dansbare muziek, DIT= uniek in de regio, DIT= voor 18 jaar en ouder, DIT= voor iedereen die van een gezellig dansfeest houdt enz. Een duidelijke uitleg over DIT is te vinden via de socialmedia, de opvallende flyers en de website www.DITevent.nl

Dansbare muziek uit de 90`s en 00`s afgewisseld met de hits van nu gemixt door DJ J-Nasty bekend van o.a. &zo Groningen, Panama Amsterdam, Huize Maas Groningen en Music Club Kampen. J-Nasty staat bekend om zijn muzikale creativiteit en snelheid waarmee hij iedereen doet verbazen.

Tickets zijn te koop bij onder andere Hair & Beauty, FiftyFifty, Easy Leek, Shoeby, alle Primera winkels, en de Rodenburghal voor slechts 7,- euro. Ook zijn tickets online te bestellen via www.sikkocazemier.nl/tickets.  Indien het feest niet tijdens de voorverkoop periode is uitverkocht zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de deur voor 10,- euro.

Archieffoto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button