CMV Harmonie Leek klaar voor concert met Iris Kroes

LEEK – Over twee weken is het pas zover, maar afgelopen donderdag konden de leden van CMV Harmonie Leek al even “proeven” van het optreden met Iris Kroes – bekend van The Voice of Holland. En dat smaakte naar meer! Deze nuchtere en zeer vriendelijke jonge dame voelde zich meteen op haar gemak, wat bleek toen ze uitriep “wat zijn jullie een leuk orkest!”. De onderlinge klik belooft een mooie avond!

Op zaterdag 11 april aanstaande kunt u in De Hoeksteen te Leek terecht voor een heerlijke avond vol muziek en zang. Afgelopen periode is er hard gewerkt en alle leden, van jong tot oud, zien er naar uit om u een aantrekkelijk en gevarieerd muzikaal programma te mogen presenteren. Soliste Iris Kroes, de zangeres die met haar harp winnaar was van The Voice of Holland 2012, treedt samen met de harmonie op en zal ook een deel van het programma voor haar rekening nemen. Al met al wordt het een aantrekkelijk en gevarieerd programma waarin verschillende muziekstijlen ten gehore worden gebracht.

De Harmonie is er helemaal klaar voor, u ook?

De voorverkoop van de kaarten is in volle gang, u koopt u kaarten à € 10,- o.a. bij www.sikko.nl/tickets, Primera Leek, BINN wonen Tolbert, Bio Corner Easy Hobby Leek, Dacapo Nietap, Hit it Drums & Percussion Roden, Party Funshop Roden, Kluswijs Nieuw-Roden. Kijk voor alle voorverkoopadressen op www.harmonieleek.nl. Een kaartje kost aan de zaal € 12,50. Het concert begint om 19:30 uur en de zaal is om 18:30 uur geopend.

Portretfoto: Laura Oldenbroek
Foto van repetitie: Lindy Adema

   
Back to top button