Koningsmarkt ook dit jaar in het centrum van Leek

LEEK – Op maandag 27 april is het weer zover en vindt de jaarlijkse Koningsmarkt in het centrum van Leek plaats. Helaas komen de Koning en zijn gevolg niet naar Leek, maar een gezellige dag zal het gezien de activiteiten zeker worden.

Naast de traditionele kleedjesmarkt is er dit jaar ook een mooie braderie. In het gehele centrum zal er een tal van activiteiten zijn. Stichting Stelten heeft de organisatie in handen. Naast onder meer de Malu Dance company zullen er verschillende optredens plaatsvinden, van muziek tot dans.

Dagprogramma vullen

De plaatselijke DJ’s Nick Volmer en Jos van de Vaart zullen op deze dag hun draaikunsten vertonen voor het toegestroomde publiek en er is tevens nog plek voor clubs, teams of entertainers om het dagprogramma te vullen. Opgeven kan via stelten.nu of [email protected]. Hier kan men zich ook opgeven voor de koningsmarkt. Veel van de Leekster winkeliers zullen de deuren van hun winkel op Koningsdag gewoon openen. Er wordt dan ook een drukke, maar gezellige dag voor jong en oud verwacht.

Archieffoto: Wil de Boer

   
Back to top button