Prachtige doelpunten in de wedstrijd Leekster Eagles – Robur et Velocitas

LEEK – Vrijdagavond speelde het eerste team van Leekster Eagles thuis tegen Robur et Velocitas. Gelijk vanaf het begin was het duidelijk dat Leekster Eagles op en top fit was en zeker niet van zins om deze wedstrijd uit handen te geven. Er werd full press gespeeld waardoor Robur niet veel meer kon inbrengen dan hier en daar wat te prikkelen.

De 1-0 werd door Marwin van Wijk neergezet in de 4e minuut. In de 6e minuut maakte Roy de Vries de 2-0. Karim Layeb tikte de 3-0 in de 7e minuut binnen. Waarna Petrit Hoxhaj in de 8e minuut 4-0 op het scorebord liet zetten. In de 8e minuut tikte Karim Layeb de 5-0 binnen en omdat Karim toch bezig was zette hij in de 9e minuut de 6-0 ook maar op zijn naam. Doordat de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was konden de Eagles vrijuit voetballen en wat te experimenteren. Dit bracht in de 1e helft verder geen rendement edoch voor de heren zelf leerzaam.

In de 2e helft waren de Eagles wederom oppermachtig. De mannen van  Robur hadden hun doel dichtgegooid zodat de sterk aanvallende Adelaren moesten zoeken naar een gat in de verdediging. In de 7e minuut vond Karim Layeb de ruimte en maakte de 7-0. In de 11e minuut maakte Marwin van Wijk de 8-0 en in de 15e minuut wist Amine Ajouaou na de zoveelste prachtige poging ook zijn aandeel in de eindstand neerzetten en werd de stand 9-0. Ondanks het geroep nadien van het publiek om de 10 bleef deze uit. Eindstand 9-0