Chaos en lange files op de A7 na meerdere ongelukken (Video)

LEEK/GRONINGEN – Dinsdagmiddag tijdens de spits ging het compleet mis op de A7 van én naar Leek. Tegelijkertijd zijn er twee ongelukken gebeurt waar meerdere voertuigen bij betrokken waren.

Van Leek naar Groningen ging het mis bovenop het viaduct bij Matsloot. Hierbij zijn 4 auto’s en een transportwagen met elkaar in botsing gekomen. Door de botsingen konden enkele auto’s niet meer verder rijden en blokkeerden zij daardoor de weghelft. Hierdoor ontstond al snel een file van ongeveer 10 kilometer lang wat voor veel vertraging zorgde. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De betrokkenen zijn nagekeken in een ambulance, of er iemand meegenomen is naar het ziekenhuis is onbekend. Berger Poort heeft 3 zwaar beschadigde auto’s afgesleept.

Richting Leek

Ook in de richting van Groningen naar Leek ging het mis, hier waren ook enkele auto’s door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen, of daarbij gewonden zijn gevallen is nog onbekend.

Eerder vandaag

Vanmorgen vroeg ging het eerder ook al mis tijdens de ochtendspits. Rond half acht werd de brandweer van Leek opgeroepen voor een ongeval met meerdere voertuigen ter hoogte van Leek. Er waren ter plaatse 7 auto’s met elkaar in botsing gekomen waarbij 1 betrokkene gewond is geraakt.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button