Kleiker Assurantiën 10 jaar sponsor VEV’67

LEEK – Kleiker Assurantiën en VEV’67 werden de afgelopen 10 jaar vaak in één adem genoemd, dat een goede samenwerking tussen de hoofdsponsor en een familieclub als VEV’67 van wezenlijk belang is geeft deze relatie wel aan.

De afgelopen 10 jaar heeft VEV’67 in zijn ontwikkeling als vereniging zeer veel te danken aan zijn stabiele hoofdsponsor, doordat Kleiker Assurantien de afgelopen 10 jaar hoofdsponsor was van VEV’67 heeft De voetbalclub zich kunnen ontwikkelen als vereniging die zijn leden heeft kunnen bieden waar je als club trots op mag en kan zijn.

10 jaar lang hebben de gebroeders Bert en Jan Kleiker (beide een geel-zwart hart) de vereniging gesteund door middel van het hoofdsponsorschap. Afgelopen vrijdag hebben Jaap Pranger en Ewout Kamminga namens het bestuur en de leden van VEV’67 Jan en Bert Kleiker hartelijk bedankt voor hun hoofdsponsorschap aan VEV’67, onder het genot van een kop koffie werd onze dank uitgedrukt in de vorm van een prachtig boeket bloemen en 2 originele VEV-shirts waar de naam van Kleiker Assurantiën op de voorkant prijkt en de namen van Jan en Bert achterop waren gedrukt met het rugnummer 10, wat symbool staat voor 10 jaar hoofdsponsorschap.

Kleiker Assurantiën en Kleiker Regiobank blijft als sponsor betrokken bij de vereniging en wij zullen de heren Bert en Jan daardoor nog veelvuldig bij onze prachtige vereniging treffen.

Kleiker Assurantiën BEDANKT!!!

   
Back to top button