BSC Knights heren 2 wint thuis van Drachten Diamonds

LEEK – In het laatste weekend voor de zomerstop kwam alleen heren 2 in actie. Zij kregen koploper Drachten Diamonds op bezoek, maar wisten dat ze bij een overwinning op gelijke hoogte zouden komen.

Drachten startte goed en kwam op een 1-0 voorsprong. Daarna volgde een super inning voor de ridders, waarbij alle slagmensen twee maal aan slag kwamen.

De Friese veldfouten werden had afgestraft en de honkslagen vielen precies op het juiste moment. Pelle Wiersum  en Marcel Huizeling sloegen een fraaie tweehonkslag en Rutger Meijer kwam met zijn verre slag zelfs in één keer op het derde honk.

Na de eerste inning stond een 13-1 tussenstand op het scorebord. De voorsprong werd daarna langzaam uitgebreid, zodat uiteindelijk een 17-4 eindstand in de boeken kwam. Pitcher Marcel Huizeling kende weinig problemen en zag zich gesteund door een prima spelende verdediging.

Knights 2 is nu samen met nog 4 (!) team koploper. Het beloofd een spannend vervolg te worden als de wedstrijden na de zomerstop eind augustus weer beginnen!

   
Back to top button