Beloning van €10.000 voor de tip die leidt naar de Jumbo-afperser

NOORD-NEDERLAND – De hoofdofficier van justitie in Noord-Nederland looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de persoon die verantwoordelijk is voor de incidenten bij de Jumbo supermarkten.

Sinds mei 2015 doet de politie onderzoek naar de incidenten bij Jumbo-supermarkten in Groningen en Zwolle waarbij een explosieve stof gebruikt is. De acties van de dader hebben alleen tot materiële schade geleid.

Helpt u mee de identiteit van de dader te achterhalen?

De afgelopen weken heeft het publiek volop meegedacht in het onderzoek (www.politie.nl/jumbo), er zijn vele tips binnengekomen die nader worden onderzocht. Dit vraagt overigens zorgvuldig handelen en tijd. Helaas hebben alle inspanningen nog niet geleid tot het identificeren en aanhouden van de dader. Als extra stimulans looft het Openbaar Ministerie daarom nu een beloning uit van €10.000 euro.

Tips

De persoon die de politie de tip aanlevert die leidt tot de identiteit van de persoon(en) die achter de Jumbo incidenten zit, kan aanspraak maken op de beloning van 10.000 euro. Mensen met relevante informatie kunnen zich op verschillende manieren melden bij de politie:

Het complete dossier over de Jumbo-incidenten vind je hier: POLITIEDOSSIER

Archieffoto’s: Bommelding bij de Jumbo aan de Boumaboulevard in Groningen.

 

   
Back to top button