Vormbehoud Europese Kampioenschappen Acrogym

DEN BOSCH/LEEK – Op 30 augustus werd in Den Bosch een bijzondere wedstrijd gehouden : het zogenaamde “Vormbehoud” voor de Europese Kampioenschappen Acrogym.

Alle teams die zich eerder dit jaar hadden gekwalificeerd voor dit EK werden hier uitgenodigd om te laten zien in hoeverre zij op de juiste weg zijn om straks in september/oktober te schitteren. Voor Adonis hebben zich dit jaar maar liefst álle zeven teams uit de BD Topsportgroep gekwalificeerd – een prachtige prestatie. Zes van de zeven BD teams kwamen op deze wedstrijd in actie. Jeugd Trio Amber Bosma, Sharasee Denz en Demi Vogel stalen de show met twee spetterende oefeningen, waarmee zij opnieuw het hoge limiet verbroken. De twaalfjarige Demi uit Roden heeft daarmee haar plaatsing voor de Europese Kampioenschappen bevestigd.

Na de wedstrijd kregen de teams de officiële “Nederland” trainingspakken uitgereikt die tijdens het EK gedragen zullen worden. Voor alle teams een goede voorbereiding op de EK, en Demi zal dus eind september vol zelfvertrouwen afreizen naar Riesa in Duitsland!

Op bijgaande foto van links naar rechts Amber Bosma, Demi Vogel en Sharasee Denz in hun Nederland trainingspak.

   
Back to top button