Politiehelikopter cirkelt boven Peize/Roden na meerdere inbraken

PEIZE/RODEN – Donderdagavond rond half negen heeft Burgernet een actie uitgezet om uit te kijken naar verdachte personen in de omgeving van de Lieverseweg te Peize. In die buurt zijn volgens de politie meerdere inbraken gepleegd. Na ongeveer een half uur kwam de politiehelikopter, POLICE04 aangevlogen om vanuit de lucht mee te zoeken naar verdachten.

UPDATE 21:36 uur: De politiehelikopter cirkelt nog steeds boven het gebied en is uitgebreid aan het zoeken om zo de mensen op de grond te assisteren.

UPDATE 21:45 uur: Burgernet heeft een nieuwe melding uitgezet met daarin de vraag om uit te kijken naar twee Oosteuropees uitziende mannen. Die mogelijk vanuit Peize in noordelijke richting zijn gelopen. Mocht u iets verdachts zien bel dan met 112.

UPDATE 22:05 uur: De politiehelikopter heeft de zoektocht gestaakt en vliegt naar Eelde Airport om te tanken.

UPDATE 22:32 uur: Inmiddels is de politiehelikopter weer volgetankt en onderweg naar Roden om verder te zoeken naar de verdachten.

UPDATE 22:44 uur: Burgernetactie is beëindigd, de twee Oosteuropees uitziende mannen zijn nog niet aangetroffen. Bedankt voor de medewerking.

Archieffoto: Politiehelikopter

   
Back to top button