Kookworkshops van Love2Cook gaan weer van start!

 

LEEK – Love2cook heeft deze week haar nieuwe kookworkshop-programma bekend gemaakt. Deze laagdrempelige kooklessen worden georganiseerd in het kooklokaal van de Oldeborg in Leek op de donderdagavond. Iedereen kan zich inschrijven.

Op 11 februari wordt “ Puur Gezond, koken zonder zakjes en pakjes georganiseerd.” Dit in samenwerking met diëtiste Yteke Hoekstra van diëtistenpraktijk Janneke Kramer. Yteke vertelt wat over “Puur Gezond” eten en Anja en Fernande van Love2cook koken samen met de deelnemers een Puur Gezond buffet. Als iedereen klaar is met koken gaan we gezamenlijk aan de feestelijk gedekte tafel.

Bijzonder is ook de kookworkshop Vis op 25 februari; “Vismakelaar” Raymond Weessies, bekend van de Groninger vismarkt, gaat vertellen over de verschillende soorten vis, over duurzame vis, hoe een vis te fileren etc. Hij neemt bijzondere vissen mee. Na zijn inspirerende verhaal gaat u zelf aan de slag in de keukentjes en zo bereidt u samen met andere deelnemers, een divers en lekker visbuffet. U leert verschillende vissoorten kennen maar ook diverse bereidingswijzen van vis. (gestoomd, gegrild, verpakt uit de oven, etc).

Kosten voor bovenstaande kookworkshops zijn €40,- per persoon en dat is inclusief koffie/thee met iets lekkers, drankjes, diner-buffet en ingebonden receptenboekje.

Meer informatie over de andere kookworkshops vindt u op www.love2cook.it

   
Back to top button