Nieuw leven in Pruim Zevenhuizen of Roden? Steun Klaas met een like!

ZEVENHUIZEN/RODEN – Klaas Pruim, voormalig eigenaar van Discotheek Pruim Zevenhuizen (tot 1990) en Pruim Roden (tot 2011) heeft vanavond een oproep geplaatst op Facebook.

Klaas heeft afgelopen week meerdere gesprekken gehad om de mogelijkheden te bespreken tot het blazen van een nieuw leven in Pruim Zevenhuizen of Roden. Door middel van een oproep op zijn Facebookaccount wil Klaas zo veel mogelijk likes binnen halen om zo de Gemeente Leek te laten zien of en waarom de mensen in deze regio Klaas de kans gunnen om zijn droom tot werkelijkheid te maken.

Steun Klaas Pruim
Dus, wil jij dat er in Zevenhuizen of Roden een nieuwe Pruim zal komen, like het Facebookbericht, reageer er op of zoals Klaas zegt, “Stuur een persoonlijke brief naar de Gemeente om daar te vertellen waarom jij het positief voor Roden of Zevenhuizen vindt dat ik daar voor jullie en de Gemeente Roden of Zevenhuizen, Leek mijn Droom kan gaan realiseren.” Binnen enkele minuten na het plaatsen van het bericht waren er al tientallen likes, was het bericht al erg vaak gedeeld en hebben vele mensen hun reactie geplaatst, zie hieronder het bericht.

DE RABOBANK EN KLAAS PRUIM GAAN EEN REIS MAKEN VAN DE A7 LEEK RODEN NAAR ZEVENHUIZEN ALS JULLIE DE PRUIM LIKEN/DELEN…

Geplaatst door Klaas Pruim op vrijdag 5 februari 2016

   
Back to top button