Tjoelker Leek feestelijk heropend na grote verbouwing

LEEK – Donderdagavond is Tjoelker Leek feestelijk heropend nadat het gebouw en de winkel afgelopen tijd volledig verbouwd en vernieuwd zijn.

Al enkele jaren wilde het personeel het de winkel een opknapbeurt geven. Vanwege de afsluiting van Fixet uit de winkelformule is Hubo er voor in de plaats gekomen omdat het goed bij het aanbod van de winkel past. Mede daarom is eind oktober is gestart met het verwijderen van het voorste deel van het gebouw wat vervolgens weer volledig opnieuw opgebouwd is. Ook de ruimte aan de achter kant is volledig gestript en weer ingericht. Tijdens de verbouwing is het pompstation bedient vanuit een keet zodat de pomp geopend kon blijven. De verbouwing heeft er voor gezorgd dat er binnen meer ruimt is en het assortiment dus ook uitgebreid is. Men kan net zoals voorheen ook nog steeds voor laarzen en werkkleding etc bij Tjoelker terecht. Na enkele toespraken heeft de oprichter van de eerste Tjoelker vestiging de winkel officieel heropend door een mooie foto van vroeger te onthullen.

Nog tot en met zaterdag kunt u in de winkel profiteren van een openingsactie en een kijkje nemen tijdens deze open dagen.

   
Back to top button