Echtpaar Pijpker-van Denzel op 16 maart 60 jaar getrouwd

LEEK – Op 16 maart a.s. is het echtpaar Pijpker-van Denzel 60 jaar getrouwd. De heer Eeuwe Pijpker is geboren op 29 maart 1934 in de Wilp. Mevrouw Jacoba van Denzel is geboren op 26 augustus 1934 in Pasop. Na hun trouwen ging het echtpaar wonen in Aduard.

De heer Pijpker was altijd erg actief in het verenigingsleven: voetbalvereniging, visclub, jeu de boules en vogelvereniging. Zijn grote hobby was het kweken van kanaries, waarmee hij diverse prijzen heeft gewonnen. Na in verschillende commerciële functies te hebben gewerkt, kwam hij terecht bij het Waterschap Westerkwartier, waar hij vele jaren met plezier heeft gewerkt.

Mevrouw Pijpker is meer dan 40 jaar in dienst geweest bij huisarts Galema in Aduard. Er ontstond een fijne band met het gezin. Verder was ze actief als wijkdame binnen de gereformeerde kerk en bezocht ze de avonden van de Vrouwenbond.

Na 44 jaar verhuisde het echtpaar naar Leek, waar ze nog altijd met veel plezier wonen. Beiden genieten van een redelijk goede gezondheid. Ze mogen graag wandelen of fietsen en ook gaan ze elke vrijdagmorgen samen zwemmen.

Het echtpaar kreeg 3 kinderen: 1 dochter en 2 zoons. Er werden 7 kleinkinderen geboren en inmiddels zijn er 7 achterkleinkinderen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 16 maart 2016 om 10.30 uur.

   
Back to top button