Showorkest Bigband & Zo uit het Westerkwartier presenteert Rhythm of the Night

WESTERKWARTIER – Bigband & Zo, het showorkest uit het Westerkwartier, zal zaterdag 23 april een spetterend optreden verzorgen in het Barontheater in Opende.

Voor het derde achtereenvolgende jaar zal de Bigband het publiek vermaken met een avond vol swing, funk, soul en jazz. “Op het programma staat een gevarieerde mix van muziek in een bigbandjasje” aldus Hans Jonker, dirigent van Bigband & Zo.  “Onder andere soul van Earth Wind & Fire, Funk van DeBarge en met nummers van Coldplay en Bruno Mars vergeten we ook de huidige popmuziek niet. En natuurlijk hebben we ook nog échte bigband klassiekers.”

Zo’n mooie setlist moet toch uitnodigen tot dansen? “We hopen natuurlijk dat het publiek niet stil kan blijven zitten op de stoel” vervolgt Hans. “En we hebben Agnieta de Bruin bereid gevonden om ons vocaal te ondersteunen en dat klinkt prachtig bij elkaar!”

Deze avond vol muziek en gezelligheid is misschien wel de leukste van het jaar! Kaarten voor het concert à €5,00 per stuk, zijn te koop aan de kassa van het Barontheater op de avond zelf. Je kunt ook kaarten reserveren via www.barontheater.nl. Het concert begint om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Je vindt het Barontheater aan de Verbindingsweg 9 in Opende.

   
Back to top button