Bestuur vv TLC legt de toekomst in handen van de jeugd

LEEK – Met het vastleggen van Wander Balkema (22 jr) kiest vv TLC voor de jeugd en voor de toekomst. Op vrijdag 27 mei heeft, onder toeziend oog van TLC voorzitter Jan Rockers, Wander Balkema het contract getekend en zal het komende seizoen de hoofdmacht van TLC onder zijn hoede gaan nemen.

Wander is geen vreemde binnen TLC. Op dit moment traint Wander de A1 waarmee hij prima resultaten heeft geboekt. Tot het einde meegestreden om het kampioenschap, maar in de zicht van de haven helaas gestrand. Wander heeft laten zien dat hij over prima trainerseigenschappen beschikt. Een goede reden voor bestuur en technische commissie om Wander de kans te geven het vlaggenschip nieuw leven in te blazen.

Een nieuwe start, een nieuw begin en met Wander Balkema gaat TLC inzetten op de jeugd aangevuld met ervaring en een nieuwe technische staf. De technische staf voor het seizoen 2016-2017 zal bestaan uit:

  • Han Sinninghe, Leider
  • Paul Bolwijn, leider en keepertrainer
  • Jan Zandman, grensrechter

Van buitenaf kan Wander een 6-tal nieuwe spelers verwelkomen waarbij een aantal een verleden hebben gehad bij Leek Rodenburg, Tolbert en/of TLC. Daarnaast stromen er 6 A-junioren door en zijn spelers uit diverse seniorenteams bereid gevonden om ook aan te sluiten. Kortom TLC zondag wordt een mooie mix van jeugd en ervaring. De in- / overschrijvingen duurt nog tot 15 juni en is het best mogelijk dat er nog spelers bij gaan komen.

De doelstelling voor het komende seizoen is het creëren van een plezierige sfeer, aantrekkelijk voetbal laten zien en de jeugd weer een uitdaging geven om voor het 1e team te willen spelen.

Naast het ondertekenen van het contract was er nog een reden voor een feestje. ’s Middags moest Wander nog een examen afleggen voor de cursus TC3 en is hiervoor geslaagd.

Reden voor de technische staf, bestuur en technische commissie om het glas te heffen op een mooie voetbalseizoen.

   
Back to top button