Goede resultaten van Adonis bij NK Acrogym

ROTTERDAM/LEEK – Op 25 en 26 juni werden in Ahoy, Rotterdam, de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym gehouden. Zaterdag werd hier een gouden medaille gehaald door Zefanja uit Rode, die met haar partners Reinie en Josan de titel Nederlands Kampioen op hun naam mochten schrijven.

Deze dames trainen bij Adonis Sportacrobatiek Drachten, en hebben hier heel het seizoen keihard voor gewerkt. En met succes !!! De gymnasten van Adonis zijn doorzetters, zoals ook de kleine Fabiënne Vogel die uitkomt in de categorie Pupillen. Zij heeft eerder dit jaar beide polsen gebroken, wat het trainen danig in de weg zat, maar deze doorzetter is zodra haar polsen weer uit het gips waren weer hard begonnen met trainen. En met succes : op het NK wist zij met partner Sharasee Denz een zilveren medaille te behalen!!

Ook in de pupillen zat het duo Silke Kroese en Amelie Popma. Deze dames trainen wel bij Adonis, maar dan bij de afdeling Leek. Tijdens de Nederlandsde Kampioenschappen wisten zij met hun oefening derde van Nederland te worden!! Tot slot was er ook zilver voor Demi Vogel, de zus van Fabiënne. Zij komt met haar partners Lisa Vermaning en Melissa Dijkstra uit in de A-junioren. Een groot deel van de wedstrijd stond zij éérste, tot zij op het nippertje met 0,1 puntje werd ingehaald. Prachtige prestaties neergezet dus door deze Adonis gymnasten !!

Op foto 1 : het podium van de pupillen duo’s met links Fabienne en Sharasee en rechts Amelie en Silke
Op foto 2 : Zefanja (midden) en haar partners met hun gouden medaille.

   
Back to top button