Afval brengen op milieustraat De Tweemat

GROOTEGAST/LEEK – Particulieren hebben de mogelijkheid hun afval naar milieustraat De Tweemat te brengen. Bedrijven mogen hun afval in principe niet naar de milieustraat brengen…

Voor wie?
Milieustraat De Tweemat accepteert uitsluitend afvalstoffen afkomstig van particuliere huishoudens uit de gemeenten Grootegast, Leek en Marum.

Voor wie niet?
Bewoners van recreatieparken, bedrijven, verenigingen, scholen, stichtingen en dergelijke, kunnen géén gebruik maken van milieustraat De Tweemat. meer informatie…

Bedrijfswagens en de milieustraat
Bedrijven mogen hun afval in principe niet naar milieustraat De Tweemat brengen. Omdat dit onduidelijkheden opleverde, is voorlopig een uitzondering gemaakt:

  • Bedrijfsauto’s met belettering

    krijgen wel toegang tot de milieustraat, als het aangeboden afval afwijkt van de branche zoals dat door middel van belettering op de auto is aangegeven. Bijvoorbeeld: een bedrijfsauto van een schilder mag geen vensterglas afleveren maar wel houten balken of planken.

    Iedereen die zich hier niet aan houdt kan de toegang tot milieustraat De Tweemat worden ontzegd.

  • Bedrijfsauto’s zónder belettering

    mogen afval gewoon naar de milieustraat brengen. Is het afval overduidelijk afkomstig van een bedrijf, dan wordt het geweigerd.

LET OP:
Vrachtauto’s en tractoren worden niet toegelaten op milieustraat De Tweemat.

Foto: Google Maps

   
Back to top button