Derde editie van grote Hobbybeurs in Sportcentrum Leek

LEEK – Voor de derde maal in successie organiseert Sportcentrum Leek en Bio Corner/Easy Hobby op zondag 11 september weer een grote Hobbybeurs.

Op de voor belangstellenden gratis te bezoeken hobbybeurs tonen een groot aantal standhouders hun hobby’s en bieden een verscheidenheid aan producten aan. Op een oppervlakte van meer dan tweeduizend vierkante meter beursvloer is een grote diversiteit aan hobby’s te zien.

Sportcentrum Leek en Bio Corner/ Easy Hobby uit Leek organiseren in eendrachtige samenwerking deze tot nu toe steeds zeer druk bezochte hobbybeurs. Voor de hobbybeurs komt de organisatie graag in contact met standhouders, die tijdens de komende editie hun hobby willen tonen en of hobbyartikelen willen verkopen. Een kraam/tafel is vijf meter, inclusief tafels en stoelen. Kosten bedragen € 35,00 exclusief  b.t.w. Voor elke meter extra betaald men een meerprijs van € 5,00 excl. b.t.w. Genoemde prijzen zijn inclusief stroom en koffie/thee voor de gehele dag.

Tijdens de Hobbybeurs, die plaatsvindt op maar liefst 2000 vierkante meter beursvloer oppervlakte, is er een scala aan hobby’s en aanverwante artikelen en demonstraties te aanschouwen voor het publiek. De standhouders zullen trachten bezoekers te enthousiasmeren voor hun hobby en zullen vragen van de toeschouwers graag beantwoorden. De entree is, net als de eerdere edities, geheel gratis. De Hobbybeurs Leek is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren kan in de directe nabijheid van Sportcentrum Leek.

Belangstellende standhouders kunnen voor meer informatie en of  zich opgeven terecht op telefoon 0594-512040 van Sportcentrum Leek via mail naar [email protected] of [email protected].

   
Back to top button