VrijJazzie geeft concert op Borg Nienoord

LEEK – Op zondag 30 oktober is het tweede concert van de reeks “Concert in Borg Nienoord”. Deze concerten op het gebied van klassiek en jazz vinden steeds plaats op de laatste zondagmiddag van de maand  in de balzaal van Borg Nienoord.

Zondag 30 oktober van 14.30 -16.30 uur geeft de band Vrij Jazzie een ontspannen en swingend zondagmiddagconcert in de Borg Nienoord.

De band VrijJazzie doet haar naam eer aan: jazzy geluid door de veelvuldig gebruikte jazzakkoorden op de gitaar. De nummers zijn deels jazzstandards, maar ook popnummers die in een jazzjasje zijn gegoten. Verder zullen de latinnummers niet ontbreken.

VrijJazzie heeft al vele succesvolle optredens verzorgd op verschillende podia in het land. Daarbij valt op dat de muziekstijl jong en oud aanspreekt. De organisatie is dan ook heel blij deze band te kunnen verwelkomen op de locatie van Borg Nienoord. Menigeen waagt een dansje. De balzaal van de borg is dan ook een locatie die bij uitstek geschikt is voor deze muziek. Maar ook bij lekker achteroverleunend met een drankje of kopje koffie valt volop te genieten.

De vijf leden van de band komen grotendeels uit het Noordgroningse Eenrum: Ingrid van der Meulen, zang, sopraansax en percussie, Robert van der Meulen, trombone en baritonsax, Pjotr Rijpstra, jazzgitaar, Anita Huininga, drums en percussie. De bassist Hans van Reijswoud woont in Garnwerd, maar heeft ook jaren in Tolbert gewoond. De toegangsprijs is € 7.50

   
Back to top button