Familie verspreidt foto van vermiste 56-jarige vrouw uit Nietap

LEEK – Sinds vrijdagmiddag 18 november wordt vanuit Nietap een 56-jarige vrouw vermist.

Nog altijd is er geen spoor van deze vrouw gevonden en heeft de politiehelikopter daarom zaterdagmorgen geassisteerd en vanuit de lucht gezocht naar mogelijke sporen. Omdat de politie en familie zich zorgen maakt over de toestand van mevrouw is zaterdagmiddag wederom een Burgernetactie opgestart en heeft de familie een foto van mevrouw vrijgegeven.

Signalement
Het gaat om een 56-jarige mevrouw van 1.70 meter lang. Heeft een tenger postuur en grijs haar met boblijn. Draagt een korte donkere jas, zwarte broek en sportschoenen met zilver en witte zolen.

Ziet u deze mevrouw (zie onderstaande foto) of heeft u mogelijk meer informatie bel dan met 112! Deel dit bericht voor een groter bereik.

UPDATE 13:55 uur: Burgernet sluit haar twee actie met het volgende bericht: “De vermiste 56-jarige vrouw uit Nietap is nog niet aangetroffen. Wij blijven zoeken. Bedankt voor uw medewerking.”

UPDATE 14:26 uur: Even voor half drie is er door Burgernet weer een nieuwe actie gestart met daarin nogmaals het signalement. Daarnaast is ook de locatie vrijgegeven waar de vrouw vertrokken is. Dat betreft de Jan Steenstraat in Nietap.

UPDATE 21-11-2016 17:18 uur: Lichaam vermiste Ineke van der Graaf aangetroffen in Nienoordshaven.

 

   
Back to top button