Zesde nieuwjaarsduik op 1 januari bij het Ronostrand

EEN – Op 1 januari 2017 is het weer zover! De 6e editie van de Nieuwjaarsduik bij het Ronostrand te Een staat weer op stapel en biedt de mogelijkheid het jaar te starten met een duik in het water van het sfeervolle Ronostrand. De organisatie heeft voor het derde jaar op rij het predicaat “Serieuze Duik” van Unox ontvangen

Voor de trouwe aanhang een jaarlijks weerkerend spetterend begin van het nieuwe jaar, maar ook aan te raden voor diegenen die zich voorgenomen hebben het nieuwe jaar nu eens sportief te starten. Deelname kan individueel, maar ook als groep, de Nieuwjaarsduik biedt bedrijven, verenigingen, sportteams, scholen of vriendengroepen de gelegenheid zich op unieke en ludieke wijze te presenteren. Het is een mooie groepsactiviteit om het nieuwe jaar fris te beginnen. Na afloop is er voor alle deelnemers heerlijke erwtensoep. De muziek dit jaar wordt verzorgd door DJ Nijo

Er wordt ook dit jaar gezorgd voor verwarmde kleedcabines. De Nieuwjaarsduik vindt plaats aan het Ronostrand te Een, inschrijven a € 2,50 p.p. (inclusief snert, Unox muts en oorkonde) kan vanaf 13.00 uur. Voor het  startschot van de duik zal gymlerares Aukje de Groot uit Roden de warming-up verzorgen.  De in Groningen wonende Ferdi Hendriks, oud bestuurslid van Werkgroep Tsjernobyl zal deze middag aan elkaar praten. De duik is klokslag 14.00 uur.

De organisatie wil net als andere jaren de veiligheid waarborgen voor de deelnemers. Ehbo Noordenveld en de Karibu Divers uit Zuidlaren staan hier garant voor.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors. Deelname geschiedt op eigen risico! Waag het erop en meldt u aan voor dit evenement. Aanmelden kan via Facebook, Werkgroep Tsjernobyl of inschrijven op de dag zelf.

   
Back to top button