De succesvolle FamilieDoeDagen dit jaar, 2017, niet op de kalender

LEEK – De vier jaren achtereen georganiseerde en zeer succesvolle FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek gaan dit jaar door omstandigheden niet door. Voor dit jaar stonden de FamilieDoeDagen oorspronkelijk voor 26 en 27 februari op de kalender.

De vijfde editie, de eerste lustrum uitvoering, zou een totaal nieuwe jas krijgen en plaatsvinden in twee hallen, het Sportcentrum Leek en de aangrenzende Topsporthal. Een volledig nieuwe opzet is uitgedacht waarmee de weg voor een vijftal jaren geëffend leek. Het loopt even anders dan in een eerder stadium gedacht.

”Het is heel jammer dat we één jaar (moeten) overslaan”, zo legt organisator Jacob Veenema, mede-directeur van Sportcentrum Leek, uit. ”Echter de vele bedrijfsmatige ontwikkelingen momenteel in ons bedrijf zijn er debet aan dat het organisatorisch niet in voldoende mate te behappen is om de nodige aandacht en capaciteit te geven aan de FamilieDoeDagen. Het gevaar bestaat dat wij niet dié aandacht kunnen geven aan de voorbereidingen die het prachtige evenement zeker verdient. Dat zou mogelijk afbreuk kunnen doen aan het concept FamilieDoeDagen en dat wil ik niet.

Na intern en rijp beraad is besloten dit jaar, helaas, het evenement niet te organiseren maar door te hevelen naar 2018. We gaan dan, in februari 2018, alsnog de grootse plannen, die in blauwdruk klaar liggen, weer als vanouds ten uitvoer te brengen om in de beide hallen de standhouders en bezoekers weer het maximaal mogelijke te bieden”.

   
Back to top button