Kaartverkoop Queen Tribute Leek boven verwachting!

LEEK – Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, We are the Champions, We Will Rock You en Somebody to Love: zomaar een greep uit de vele megahits van Queen, één van de beste rockbands allertijden!

Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat. Killer Queen (UK) brengt met een ijzersterke, twee uur durende show een ode aan de man die ruim 25 jaar geleden overleed. Volgende maand komt de Engelse band naar Nederland en doet o.a. Leek aan! Op vrijdag 3 februari wordt het genieten van een avond vol met de grootste Queen hits, live gespeeld en gezongen in een tot theatraal ingerichte concertzaal Rodenburghal.

Killer Queen is uitgeroepen tot “World-wide Best Tribute Band” en ze werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert. De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is dan ook ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen & Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.

De kaartverkoop voor het concert in Leek op 3 februari is in volle gang. De belangstelling is groot en liefhebbers wordt daarom aangeraden tijdig tickets te bestellen. Dit kan online op www.rodenburglive.nl maar de kaarten zijn ook te koop bij ALLE Primera winkels in Nederland! Daarnaast zijn de kaarten in Leek-Tolbert ook verkrijgbaar bij Bio Easy, HairSpecials, Fitclub Rodenburg en FiftyFifty.

   
Back to top button