Tennisclub Nienoord heeft goede start van 2017

LEEK – Tennisclub Nienoord uit Leek is het jaar 2017 goed begonnen. Ondanks dat de tennisbanen niet altijd beschikbaar waren in verband met vorst en sneeuw heeft de club er al twee geslaagde bijeenkomsten op zitten.

In januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Even terug kijken op het geslaagde vorige jaar, waar de club haar ledenaantal zag stijgen. Maar vooral proosten op een goed en sportief nieuwjaar. Voor 2017 staat er voldoende op het programma. Zo gaat de trainer van club op diverse scholen in Leek een aantal tennislessen verzorgen, wat wordt afgesloten met een schooltoernooi op het tennispark. Ook voor senioren staan er diverse toernooien gepland verdeeld over het hele jaar, met als hoogtepunt het jaarlijkse Nienoord Open toernooi, voor alle KNLTB leden. Dit jaar wordt er gemikt op toptennis, met spelers van 2 en 3 niveau. Nieuw dit jaar is het opstarten van een bedrijvencompetitie. Ook zal 2017 in het teken staan van verdere innovatie en digitalisering van de club, onder andere met een wifi verbinding over het hele tennispark, digitaal afhangen en bardienst inroosteren.

Halverwege januari was er de jaarvergadering, met een goede opkomst van bijna 60 leden. De avond was mede succesvol dankzij de aansluitende pub quiz. Met 30 uiteenlopende vragen, waarvan uiteraard een aantal specifieke tennisvragen, werd de kennis van de leden getest. Kenmerkend voor de vereniging dat niet alleen de sportieve resultaten tellen, maar de gezelligheid voorop staat.

Zowel tijdens de nieuwjaarsborrel als de ledenvergadering werd duidelijk dat het goed gaat met de club, maar dat nieuwe (jeugd)leden altijd meer dan welkom zijn om te (leren) tennissen bij TC Nienoord. Vrijblijvend kennis maken kan dus altijd!

   
Back to top button