LEEK – Afgelopen zondag 26 februari 2017, voorafgaand aan de oefenwedstrijd TLC 2 tegen TLC 3, was er een officieel TLC 3 (foto)momentje. Het 3e elftal presenteerde een tweetal nieuwe sponsoren. In het bijzijn van beide sponsoren werden de spelers in hun nieuwe outfit voor eeuwig vastgelegd op de digitale plaat.

Op het wedstrijdshirt prijkt vanaf nu de naam ‘Café de Buurvrouw’ uit Leek. Vol trots ging het 3e op de foto met de buurv…rouw eigenaar Rik Groenewold. Café de buurvrouw aan de Tolberstraat in Leek kun je beste omschrijven als “Ouderwets, gezellig en sfeervol!”. Muziek, gezelligheid en regelmatig live artiesten zien en horen is karakteristiek voor dit café. Kom eens langs voor een borrel, biertje of een prima glas wijn.
Website: www.debuurvrouw-leek.nl

Daarnaast wist het 3e ook voetbalkooi.nl te strikken als hoodie- en tassensponsor. Ook met eigenaar Jacob Huizinga gingen de mannen met een brede glimlach op de foto.
Voetbalkooi Nederland, gevestigd in Leek, is leverancier van voetbal- en pannakooien voor sport en vrije tijd. Voetbalkooi Nederland levert degelijke betrouwbare voetbalkooien zelfs naar uw specifieke wensen. In de geleverde voetbalkooi(en) kan op een veilige manier gevoetbald en gesport worden.
Website: www.voetbalkooi.nl

vv TLC wil beide sponsoren hartelijk danken voor deze gulle gift aan het 3e elftal van TLC.