LEEK – Onder de titel “Van Bach tot Borsato” geven Popkoor Leek en het Algemeen Gemengd koor In Between op zaterdag 18 maart een duoconcert. Het wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt aan de Tolberterstraat 24 en begint om 20.00 uur.

Het is voor het eerst dat beide koren samenwerken en het is een mooie uitdaging om eens met elkaars repertoire kennis te maken. In Between brengt deels klassieke en deels hedendaagse muziek ten gehore. Popkoor Leek zingt de meer populaire muziek. Samen zingen ze van Bach tot Borsato. De koorleden vinden het fantastisch om samen, met zo’n 90 zangers uit Leek en omgeving, op te treden. Ze worden begeleid op piano, dwarsfluit, saxofoon en een contrabas. Voor veel muziekliefhebbers wordt het genieten. Mis dit unieke concert niet!!

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en Bio Corner in Leek en bij Boekhandel Daan Nijman in Roden. Het reserveren van kaarten is ook mogelijk via [email protected] of [email protected]. In de voorverkoop kosten de kaarten € 10,- per stuk incl. een consumptie, aan de zaal kosten ze € 12,50.