LEEK – De start van het derde seizoen van Grand Café Borg Nienoord staat voor de deur. Veenema en zijn medewerkers kijken uit naar de seizoensopening, die gepland staat voor zaterdag 25 maart. 

Het belooft een prachtig seizoen te gaan worden met veel door hen georganiseerde festiviteiten en festivals, naast de reguliere zaken diverse recepties, trouwerijen en bruiloften, het nuttigen van een lunch of diner of na een wandeling het genieten van een kop thee/koffie of een borreltje binnen in het grand café of op het ruime zonneterras.

‘We hebben een fantastisch seizoen gehad verleden jaar met Grand Café Borg Nienoord. We hebben vele huwelijksvoltrekkingen met bruiloft en of receptie mogen organiseren en ook voor het komend seizoen staan al weer heel wat boekingen vast. Ook voor lezingen, vergaderingen, concerten, jubilea vieringen, familiefeesten en of partijen hebben we het druk gehad en tientallen afspraken zijn reeds weer gemaakt al. De mensen weten het grand café inmiddels goed te vinden en daar zijn we natuurlijk zeer content mee’, aldus Jacob Veenema, uitbater van het Grand Café Borg Nienoord.

De seizoensopening valt in het weekend van 25 en 26 maart. Inmiddels haast gewoontegetrouw heeft het grand café gedurende het openingsweekend een leuke publieksactie opgezet. In verschillende dag- en weekbladen wordt binnenkort een speciale bon afgedrukt. Bij inlevering van deze bon gedurende beide dagen van het openingsweekend krijgt men koffie mét appelgebak voor maar € 3,00 in plaats van de normale prijs van € 4,95.

Komend seizoen
Komend seizoen is Grand Café Borg Nienoord naast de ‘vaste’ activiteiten als bijvoorbeeld Moederdagactie, de startlocatie van de Oosterheerdt Oldtimerrit op eerste Pinksterdag, bruidsbeurs,  zondagconcerten en daarnaast ook organisator van meerdere grote festiviteiten en festivals in en rond de borg en op het fraaie landgoed.

Binnenkort staan onder andere ook weer de paasbrunch op het programma, het voor de eerste maal georganiseerde en beloftevolle muzikale Gipsy Festival (zigeunerfestival). Uniek voor Noord-Nederland en het ziet het er naar uit dat dit een jaarlijks terugkerend groot evenement gaat worden. Verder in de meimaand Exotisch Azië, een breed culturele en culinaire happening. Wederom de Landgoed Nienoord Fair in de junimaand en in juli het Lekker Leek Cultureel&Food festival.

Om een indruk te krijgen van het prachtige grand café en het schitterende landgoed Nienoord waar de evenementen en festivals gehouden worden, kijk dan even op www.360rond.nl/nienoord en www.grandcafé-borgnienoord.nl.