Feestelijke opening Ouder & Kind Café in Bibliotheek Leek

LEEK – Wethouder Hans Morssink zal op vrijdagochtend 7 april om 10.15 uur het Ouder & Kind Café in Bibliotheek Leek feestelijk openen.

Elke eerste vrijdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur organiseert Bibliotheek Leek in samenwerking met CJG Westerkwartier, GGD Groningen, Babypraktijk Noord en Verloskundigenpraktijk Ma Lune  het Ouder & Kind Café. Dit is dé plaats om andere ouders te ontmoeten, samen te praten, om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Voor vragen is er altijd een jeugdverpleegkundige aanwezig.

Na de feestelijke opening is er Muziek op schoot door Lutske Pilat. Voor oudere broertjes en zusjes is er een kleurhoekje. Natuurlijk staat er koffie en thee en drinken voor de kinderen klaar.

Vrijdag 5 mei vertelt Roxanne Liewes van Babypraktijk Noord hoe je je kindje veilig kunt dragen in een draagdoek. Het thema van 2 juni is (onder voorbehoud) EHBO thuis. En alle kinderen mogen hun knuffel meebrengen naar het knuffelconsultatiebureau.

Op vrijdag 7 juli vertelt Karin Polak over de ontwikkeling van bewegen van baby naar peuter. Alle activiteiten zijn gratis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met bibliotheek Leek of de website van de bibliotheken www.biblionetgroningen.nl raadplegen.

   
Back to top button