Diefstal in kleedkamers van VEV’67 tijdens trainingsavond

LEEK – Onbekende(n) hebben dinsdagavond toegeslagen in de kleedkamers van VEV’67 terwijl de voetballers aan het trainen waren. De onbekende(n) hebben meerdere (elektronische) goederen gestolen waaronder telefoons.

De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld in deze zaak en vraagt of iemand iets gezien/gehoord heeft. Uw informatie kan er misschien voor zorgen dat de dader(s) gepakt zullen worden.

De diefstal van goederen is gepleegd op dinsdag 4 april 2017 tussen 20:00 uur en 22:00 uur aan De Knip te Leek. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

   
Back to top button