LEEK – Voor de tweede maal wordt op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. De tweede zeer gevarieerde Landgoed Nienoord Fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord.

Een sprookjesachtig mooi decor voor het zeer divers en inspirerend zomers getinte buitenevenement gericht op de gehele familie, jong en oud(er). De organisatie van deze exclusieve fair ligt in handen van de uitbater van Grand Café Borg Nienoord, de meest stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg.

Beleven, voelen, zien…kernbegrippen voor de Landgoed Nienoord Fair dat een zomerse wervelwind is door deelname van vele exclusieve bedrijven die de bezoekers totaal gaan verrassen met hun diverse producten en diensten. De deelnemende bedrijven staan met hen veelal fraai ingerichte stands en pagodes verspreid over het gehele landgoed. De exclusieve fair wordt beide dagen omlijst met een uitgebreid en gevarieerd activiteiten- en muziek en entertainment programma, óók diverse leuke activiteiten voor kinderen en jeugdigen.

Originele en exclusieve producten
Beleven, voelen, zien…. Diversiteit is troef op de Landgoed Nienoord Fair. Er zijn, verspreid over het landgoed, diverse buitenterrasjes waar lekkere gerechten en heerlijke dranken genuttigd kunnen worden. Een scala aan de meest uiteenlopende artikelen en producten zijn door de bezoekers te zien op de gezellige en sfeervolle fair. Of het nu gaat om specifiek zomerse producten als wijnen, fijne slippers, een loungeset voor in de tuin of een verrassende buitenkeuken, ook prachtige kunst, bloemdecoraties, exclusieve kleding, sieraden, brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen en of heerlijk producten uit eigen streek en provincie, het is exclusief en in ruime mate aanwezig op de Landgoed Nienoord Fair. De boeiende fair zal de zomerkriebels bij de bezoekers ongetwijfeld behoorlijk aanwakkeren.

De vele en exclusieve producten en goederen worden door de deelnemende bedrijven op inspirerende wijze gepresenteerd en aangeboden. Het hele weekend kunnen de bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft op het romantische, sfeervolle en prachtige bomenrijke landgoed rondom de statige Borg Nienoord. Passende live-muziek, workshops, demonstratie- en showprogramma’s completeren het totale aanbod tijdens de Landgoed Nienoord Fair. Om alvast een indruk te krijgen van de prachtige locatie waar de fair gesitueerd is kijk dan even op www.360rond.nl/nienoord en www.grandcafe-borgnienoord.nl.

Moe geworden van alle op de fair opgedane indrukken of gewoon even rusten en ontspannen is ook mogelijk in het in de Borg Nienoord gevestigde Grand Café Borg Nienoord, dat beschikt over een ruim op het zuiden gelegen buitenterras. Een verrassend samengestelde menukaart toont vele heerlijke dranken en gerechten om het vertoeven hier zeer te veraangenamen.

Landgoed Nienoord Fair vindt plaats op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017 vanaf ’s ochtends 10.00 uur tot ’s middags 17.00 uur. Entree per volwassen personen bedraagt € 5,00, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Parkeren van uw voertuig is geheel gratis.

Voor meer informatie kan men terecht op www.landgoednienoordfair.nl of via email [email protected]