LEEK – Het Landgoed Nienoord in Leek is het meest veelzijdige landgoed van Nederland en mag dan ook met recht een uniek stukje Nederland worden genoemd.

Het landgoed kenmerkt zich niet alleen door oude bossen, de prachtige flora en fauna en de kenmerkende Groningse landerijen, maar ook doordat er midden in het landgoed op loopafstand van elkaar meerdere toeristische attracties zijn gevestigd.

Kom jij het vrijwilligersteam van Infocentrum Nienoord in Leek versterken? Vind je het leuk om betrokken te zijn binnen een recreatieve organisatie en daarbij nieuwe contacten op te doen? Dan is onderstaande functie wellicht iets voor jou!

Vrijwilliger Infocentrum Leek (m/v)
Als vrijwilliger van het Infocentrum in Leek lever je een bijdrage aan een onvergetelijke dag van onze bezoekers. Samen met je medecollega’s zet je alles op alles om de bezoekers van Landgoed Nienoord een fijne dag te bezorgen.

Jouw taken:

  • Het verwelkomen van de bezoekers van Landgoed Nienoord;
  • Verkoop van entreekaarten voor het Familiepark en Zwemkasteel;
  • Het geven van toeristische informatie;
  • Verkoop van wandel- en fietsroutes;
  • Verkoop van streekproducten en souvenirs;
  • Verkoop van VVV bonnen en andere cadeaubonnen

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel een motivatiebrief + CV naar [email protected] of bel naar 0594-512230. We hopen jou binnen ons team te mogen verwelkomen!