LEEK – Met de komst van Stichting Operette Nederland wordt de operette nieuw leven ingeblazen. Dit gezelschap bestaat uit zangers en zangeressen die hun sporen in de theaters en concertzalen ruimschoots hebben verdiend.

Met een romantisch operetteconcert op 30 april nemen zij u graag mee naar de gezellige sfeer die past bij de befaamde Weense- en operettemuziek. U gaat genieten van concertante uitvoeringen van wereldberoemde werken van o.a. Johann Strauss, Franz Lehár en Emmerich Kálmán: van ‘Der Zigeunerbaron’ tot ‘Gräfin Mariza’ en van ‘Der Zarewitsch’ tot ‘Die Csárdásfürstin’.

Speciaal voor dit middagconcert zal ook muziek klinken uit Engels operette-repertoire van Gilbert en Sullivan. Met muzikale begeleiding op de vleugel/piano staan de zangers en zangeressen deze middag in de Balzaal van Borg Nienoord garant voor een sprankelend operetteconcert.