LEEK – Maandenlang leek het erop dat wij op onze promotiedag op Zaterdag 22 April bij Otter Diercompleet alleen met cavia’s en konijnen op het toneel mochten komen tot vandaag het verlossende bericht kwam dat staatssecretaris Martijn van Dam vandaag de maatregelen met betrekking tot de vogelgriep heeft opgeheven.

Op wat de konijnen- en knaagdierendag zou worden zullen dus naast enkele leuke en bijzondere konijnenrassen waaronder de Belgische haas en de Engelse Hangoor en een aantal leuke cavia rassen zoals de langharige Lunkarya ook een aantal kippenrassen te bewonderen zijn zoals bijvoorbeeld de Brahma, het Zijdehoen en een zeldzaam vechthoenderras, de Ko-Shamo. Voor de kinderen hebben wij een hele leuke knuffelhoek met jonge konijnen en Serama’s, het kleinste kippenras ter wereld! Ook zullen er natuurlijk kuikentjes te bewonderen zijn. Op deze promotiedag kunt u van 10.00 uur tot 16.00 uur volop informatie krijgen over uw kip, konijn en Cavia, daaarnaast zal er een dierentrainer aanwezig zijn en een voedingsdeskundige van Kasper Faunafood voor al uw vragen over de voeding van uw kleindieren. Kortom een dag om niet te missen! Hopelijk tot zaterdag bij Otter Diercompleet, Lorentzpark 18 te Leek.