65-jarig huwelijk voor Tolberter echtpaar Hulzebos-Hulshof

TOLBERT – Op 3 mei a.s. is het echtpaar Hulzebos-Hulshof 65 jaar getrouwd. Abraham (Bram) Hulzebos is geboren op 19 februari 1925 te Oude Pekela en Jantje Hulshof is geboren op 22 oktober 1927 te Alteveer.

De eerste helft van hun huwelijk heeft het echtpaar Hulzebos gewoond in Oude Pekela en daarna vertrokken richting Tolbert. Hobby’s van de heer Hulzebos zijn timmeren en puzzelen. Hobby’s van mevrouw Hulzebos zijn koken en de kringloopwinkel. Samen hebben ze vele fietstochten gemaakt en genoten van hun lange wandeltochten. Nu wonen ze nog heerlijk zelfstandig in Tolbert en genieten van hun huisje aan de Hofstede.

Het echtpaar heeft 2 dochters gekregen en inmiddels is de familie uitgebreid met 6 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen. Hun huwelijk stond en staat nog steeds in de kracht van hun geloof. De familie is dankbaar en blij dat ze dit als familie mogen beleven.

Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 3 mei 2017 om 11.30 uur in de CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27, 9356 AT Tolbert.

   
Back to top button