TLC JO11-4 kampioen voorjaarscompetitie 2017

LEEK – In de voorjaarscompetitie van de 5e klasse is TLC JO11-4 kampioen geworden. Een prima prestatie van onze jongens en meisje.

Na het afhaken van 2 teams in deze competitie  bleven er 4 teams over te weten vv TLC, SJO Feanstars,  SJO J.V Oostenburg en ONB uit Drachten. Na drie speelronden stond TLC bovenaan met een uitstekend doelsaldo. De vierde wedstrijd was tegen de Feansters  die moesten worden verslagen om aan de kop van de competitie te blijven. Dit werd een spannende wedstrijd op het scherpst van de snede, er werd nipt gewonnen met 5-4. Na 6 wedstrijden was TLC nog steeds ongeslagen en had het alle wedstrijden gewonnen.

Bij de laatste wedstrijd thuis tegen ONB uit Drachten werd nog bijna verloren. Met uiterste wilskracht en inspanning werd een 2-5 achterstand omgebogen in een 6-5 overwinning. Daarna kon het feest beginnen. JO11-4 ongeslagen kampioen 2017. Na de wedstrijd werden de medailles uitgereikt en met voetbalkleding nog aan onder de douche zoals het hoort bij kampioenen.

De felicitaties gaan naar: Robin Geertsema, Tristan Tuintjer,  Omraan Reshad, Levi van Bergen(k), Illian Veenstra, Denise Hof, Tigo Zuur, Silke Hoekstra, Kacper Jaworski en Luuk Split.

Leiders en trainers: Ronald Geertsema,  Patrick Veenstra,  Pelle Jorritsma en Noah Dussel.

   
Back to top button