Nieuwe winkel Bicyclestore Leek door burgemeester Hoekstra geopend

LEEK – Er is afgelopen tijd keihard gewerkt en woensdag was de officiële opening. Bicyclestore is verhuisd naar een nieuw winkelpand aan de Oosterheerdtstraat 10 in Leek, onder het appartementencomplex ‘De Ridderhof’.

Burgemeester Hoekstra van de gemeente Leek was aanwezig om het lintje door te knippen en na een luid applaus en een kleine speech van eigenaar Minne Huizinga waren de deuren geopend en het publiek welkom voor een hapje, drankje en een kijkje in de nieuwe winkel. Bicyclestore was de afgelopen jaren gevestigd in winkelcentrum de Liekeblom. Minne Huizinga is ontzettend tevreden over hoe de verbouwing is gegaan en trots op de verhuizing naar het nieuwe pand. ‘De mannen van Wesley Installatietechniek hebben keihard gewerkt en met een prachtig resultaat. Hier is meer ruimte en het is overzichtelijker ingericht.’

Acties
De komende dagen wordt flink uitgepakt om de verhuizing te vieren. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen en te profiteren van leuke aanbiedingen! Op Hemelvaartsdag, biedt Bicyclestore 25% korting op servicebeurten, reparatie, materiaal en onderdelen. Een afspraak maken voor een servicebeurt is ook mogelijk. Bicyclestore heeft een haal- en brengservice van 30 km rondom Leek.

   
Back to top button