Kv Sparta drie kampioenen rijker

ZEVENHUIZEN – Sinds afgelopen zaterdag is korfbalvereniging Sparta uit Zevenhuizen drie kampioenen rijker. Alle drie de teams moesten winnen om zich het plekje bovenaan in de poule toe te eigenen.

Sparta D1 speelde in Dokkum tegen De Granaet D2, de concurrent om het kampioenschap in de Eerste Klasse voor D-pupillen. In een bloedstollende wedstrijd trokken de jonge Zevenhuisters met 4-5 aan het langste eind.

Sparta 2 speelde eveneens in Dokkum. Zij namen het op tegen het tweede team van De Granaet. Sparta startte gretig en de zege kwam daardoor geen moment in gevaar. Met een 9-16 eindstand was het kampioenschap een feit.

Sparta 3 sloot de dag af in Zevenhuizen. Het derde senioren team namen het op tegen Invicta/Frirgro 3, na een spannende eerste helft stoomde het derde de tweede helft door en trokken zij met 11-8 aan het langste eind.

Alle drie de teams werden namens de vereniging gehuldigd met een mooie roos. Op zaterdag 10 juni, tijdens de jaarlijkse Sparta familiedag, worden alle kampioenen van het seizoen 2016-2017 nogmaals in het zonnetje gezet voor hun knappe prestatie dit seizoen!

   
Back to top button