LEEK – Zaterdag 24 juni van 16.00 uur 0.00 uur zal het centrumpark in woonwijk Oostindie wederom het toneel zijn van een groots Midzomerfeest!

Wat vorig jaar begon als een experiment is dit jaar al uitgegroeid tot een evenement waar men trots op kan en mag zijn. De bezoekers worden getrakteerd op een braderie met een diversiteit aan standhouders. Tevens is er een vrijmarkt ( opgave niet nodig).

DJ Nick zal de kids laten dansen en swingen tijdens de kidsdisco en ’s avonds zal de band Grooving samen met DJ Mark Nauta de avond afsluiten! Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om zelf op te treden. Zie hiervoor de speciale Facebook pagina “midzomerfeestoostindie.”

De aanwezigen hoeven zich niet  te vervelen: Voor de “grotere” kids is er een eigen “chill tent”, voor de kleinere kids zijn er diverse springkussens aanwezig en een heuse stormbaan. Tevens kan men zijn rodeo talent laten zien op een rodeostier en zal brandweer Leek dit jaar ook aanwezig zijn met diverse demonstraties.

Aangezien de weergoden vorig jaar enig roet in het eten hebben gegooid heeft de organisatie er dit jaar voor gezorgd dat men meer droog kan staan door middel van feesttenten. Aan de inwendige mens zal ook zeker worden gedacht want er zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn met de fijnste lekkernijen.

Ook deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende samenwerking met het Sportcentrum in Leek en met behulp van diverse sponsoren. De organisatie is van mening dat, mede door de groeiende wijk en wijkvereniging, dit feest een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden op de laatste zaterdag van juni!

Dit evenement is gratis toegankelijk voor jong en oud en ook voor niet leden! En vergeet uw familie en vrienden niet mee te nemen!