NIEBERT – Wegrestaurant In De Klaver in Niebert is door vele truckers en andere restaurantgangers verkozen tot nummer 1 van Nederland.

De Facebookpagina Chauffeursnieuws.com heeft haar 40.000 volgers gevraagd wat het beste wegrestaurant in Nederland is en donderdag hebben ze de uitslag bekend gemaakt. Hier is een top 5 uit gekomen waarbij het wegrestaurant de Klaver op nummer 1 staat. Over het algemeen zijn de chauffeurs tevreden over het aanbod. Alleen op het gebied van parkeren scheelt er hier en daar wat aan. Verder wordt de prijs/kwaliteit verhouding redelijk op prijs gesteld.

Top 5 beste wegrestaurants van Nederland:
1: In de Klaver in Niebert
2: Mendel in Beekbergen
3: Frans op den Bult in Deurningen
4: Chauffeurscafé Treurenburg in Den Bosch
5: De Elft in Velp

Wegrestaurant In de Klaver heeft iedereen bedankt voor het stemmen en is blij met het resultaat. Daarnaast hebben ze via het onderstaande bericht laten weten erg trots te zijn op het personeel, want zonder hun was dit nooit mogelijk geweest.

Door: In de Klaver
Beste mensen,
Bedankt voor alle spontane en leuke reacties op de verkiezing voor het beste wegrestaurant van Nederland. Wij bedanken de chauffeurs die op ons gestemd hebben om dit mogelijk te maken. Wij zijn zeer vereerd en trots dat wij dit hebben mogen bereiken met jullie steun. Het eten is in de eerste plaats het belangrijkste, maar wat ook van grote invloed is, is de persoonlijke benadering en de “doe maar gewoon” mentaliteit. Dit valt en staat met het goede personeel waar wij zeer trots op zijn en die dit bedrijf uitdragen zoals wij dat voor ogen hebben. Kijk maar naar de chauffeurs, maar ook visclubs, restaurantgangers en alle andere vaste klanten, die hier al jaren met plezier komen. Het geeft ons de motivatie om op deze voet door te gaan.
Gerard, Jannie, Martin en Mina