Beachvelden Sportpark Rodenburg weer open!

LEEK – Je kunt het inmiddels wel een traditie noemen, voor het 4e achtereenvolgende jaar liggen er gedurende de zomerperiode 2 beachvelden op Sportpark Rodenburg in Leek. Het “zandstrand” is een initiatief van Stichting Sportclub Rodenburg en de velden zijn door iedereen gratis te gebruiken.

De afgelopen week werd het zand afgeleverd door Grondverzetbedrijf Cazemier uit Tolbert, vervolgens de netten opgehangen en de nieuwe belijning aangebracht. De velden zorgen samen met het nieuwe “outdoor” sporttoestel in de normaliter rustige zomermaanden op het sportpark voor extra “reuring”. Behalve buiten kan er ook binnen gesport worden, het fitnesscentrum in de Rodenburghal is de gehele zomer 7 dagen per week open.

Beachvolleybaltoernooi
Zaterdag 24 juni wordt het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi gehouden. Er is nog plek voor enkele teams van minimaal 3 personen, belangstellenden kunnen zich aanmelden via [email protected]. Enige haast is wel geboden want vol = vol. Het toernooi is onderdeel van de jaarlijkse feestweek in Tolbert.

   
Back to top button