LekkerLeek, Cultuur & Foodfestival op Landgoed Nienoord Leek

LEEK – LekkerLeek, Cultuur & Foodfestival is een nieuw, uniek en gezellig, tweedaags zomerfestival dat op zaterdag 15 en zondag 16  juli, plaatsvindt op Landgoed Nienoord in Leek.

Een fantastische locatie voor het unieke zomerse cultuur & foodfestival. Het landgoed wordt omgetoverd in een groot gezellig openlucht restaurant/theater waar diverse authentieke mobiele keukentjes (foodtrucks) met vele en verrassende gerechten komen te staan. Verder stands met gekoelde dranken, diverse artiesten met live muziek, zang, theater, kleinkunst én verschillende kramen met allerlei industriële vintage artikelen.

De volgende bands/artiesten zullen optreden zoals Big Band& Zo uit Marum, Durk & the Jappies is een zevenkoppige coverband die de puikste nummers uit de vaderlandse popgeschiedenis spelen en Piet en Astrid (voormalig pieterburenoverlast) zullen met een accordeon en ukkele een grappig theatraal optreden verzorgen.  Alle standhouders hebben, verspreid over het landgoed, een plekje toegewezen gekregen, waardoor de bezoekers lekker kunnen struinen over het landgoed. Het lékkerste en verrassendste eten, de leukste live muziek en zang, een variëteit aan theater en kleinkunst maakt LekkerLeek tot een zeer gezellige uitbelevenis voor vrienden, familie, collega’s, voor je leuke date of voor het hele gezin. De entree is beide dagen geheel vrij en de aanvang op beide dagen is om 11.00 uur.

Bij bestelling van het eerste drankje betaal je een kleine vergoeding van 2,50 euro voor een speciaal ‘LekkerLeek’ glas. Een milieuvriendelijk hardplastic glas dat je het hele festival kunt gebruiken. Bij een volgend drankje geeft je het glas af bij de bar, daar wordt het gespoeld en krijgt je een nieuw exemplaar voor je volgende consumptie, bier, wijn of fris. Er zit geen statiegeld op de LekkerLeek glazen. Neem het glas na afloop van jouw bezoek mee als souvenir of bewaar het voor de volgende dag’.

LekkerLeek betekent een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor alle bezoekers. Het enige wat je nodig hebt of meeneemt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. De rest levert het unieke zomerfestival!

LekkerLeek, Cultuur & Foodfestival vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juli op Landgoed Nienoord in Leek. Het tweedaagse zomerfestival is beide dagen geheel gratis te bezoeken. Aanvang beide dagen om 11.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.lekkerleek.nl.

   
Back to top button