LEEK – Het was zondag weer een onvergetelijke Sunday in the Park bij podium Nienoord. Het was zonovergoten, superdruk en de sfeer was weer geweldig.

De bezoekers brachten massaal eigen kleedjes mee, genoten van de Gypsy en Ierse klanken van Quartier Latin Plus en Clovers End, en smulden van heerlijke tosti’s, crêpes en nog meer lekkers en voor de kinderen was er een springkussen.

Zondag 16 juli is er weer een Sunday in the Park met o.a. de BlueNote Bigband. De band heeft een zeer breed repertoire opgebouwd variërend van de bigband ‘classics’ tot de hedendaagse moderne bigband jazz. Ook moderne pop en latin ligt regelmatig op de lessenaars.

Onder de muzikale leiding van Toine Weterings, bastrombonist van Koninklijke MIlitaire Kapel “Johan Willem Friso”, is de band meer dan ooit bezig een eigen en origineel geluid op te bouwen. Maar bovenal is de BlueNote een gezellige club muzikanten, die er altijd een feestje van weet te maken!

Food
Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht! Zo zorgt De Smulcaravan voor heerlijke smoothies en crêpes, krijg je bij Lunchbox Foodtruck zalige bio-gerechtjes en moet je voor verrukkelijke tosti’s en brownies bij Ilja’s Party Food zijn. Voor wijn, bier en fris kun je bij de bar van de mensen van het Podium terecht, herkenbaar in hun groene poloshirts

Picknick
Het derde ingrediënt van Sunday in the Park is het idee van één grote picknick. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Iedereen is welkom met gratis entree

Ga naar www.podiumleek.nl voor meer info.