LEEK – Albert Heijn zit nu al 17 jaar in het pand aan de Samuel Leviestraat midden in het centrum en is toe aan een grote metamorfose.

De verbouwing plannen zijn de afgelopen tijd op papier uitgewerkt en inmiddels staat alles klaar om van start te gaan met de grote metamorfose. Op zaterdag 19 augustus gaat de winkel om 17.00 uur dicht en opent woensdag 30 augustus om 11.00 uur weer de deuren.

Strakke planning
Tijdens de verbouwing, die bewust in de vakantie gepland is, lopen er zo’n 80 bouwvakkers rond van 11 verschillende bedrijven. Alles wordt in 10 dagen klaargemaakt, zodat de winkel zo snel mogelijk weer open kan. De Gall en Gall naast de Albert Heijn zal tegelijk hun verbouwing starten.

Nieuwe indeling
Alles wordt anders: bij binnenkomst ziet de klant alleen maar versproducten. Brood zat voorheen achter in de winkel maar komt nu op het vers plein. Bij de groente was het altijd krap maar dat wordt nu allemaal ruim opgezet. Ook de etalage wordt compleet aangepast. Het aangezicht wordt transparant en licht, zodat je op meerdere plekken naar binnen/buiten kunt kijken. Er komt een extra kassa bij en sommige assortimentsgroepen worden groter, zoals bijvoorbeeld een extra diepvrieskabinet.

Biologisch en nieuwe kassa’s
Omdat er veel vraag naar biologische groente is, worden er op de groente en fruittafels extra biologische meters toegevoegd. Er komt nu een snelkassa met kassaband, waarvoor je je mandje in een liftje kan zetten zodat je niet hoeft te tillen, wel zo makkelijk!

Boodschappen doen tijdens de verbouwing
Klanten hoeven Albert Heijn niet te missen tijdens de verbouwing omdat er op elke werkdag tussen 16-19 uur een Pick up point op de parkeerplaats staat waar u uw boodschappen kunt ophalen. Er worden geen extra kosten hiervoor berekend,  makkelijk bestellen via internet (ah.nl) en het wordt voor u klaargezet!

Opening 30 augustus 11.00 uur
De dag van de opening zal er een springkussen zijn voor de kinderen, proeverijen en bij aankoop van 15 euro aan boodschappen krijgt de klant bonbons. Zaterdag zal er een echte grote hamster rondlopen waarmee kinderen gratis op de foto kunnen. Het wordt een gezellige week!​