LEEK – Afgelopen zomermaanden heeft ISN een pilot gedraaid met Small Group Trainingen. Hierbij werd er 2 avonden per week in de zaal getraind en werd er o.a. gewerkt aan het verbeteren van de snelheid, behendigheid en kijkvermogen.

Mede dankzij de samenwerking met Fysiotherapie Oldenoert en de fitness van Sportcentrum Leek is dit concept een  succes gebleken.

We hebben meer dan 30 spelers/speelsters mogen verwelkomen op de trainingen van verschillende niveaus. Inmiddels hebben we meer dan 100 oefenvormen op papier die spelers en speelsters elke keer weer uitdagen.

Per training (60-90min) kunnen we groepen tot 18 personen kwijt. De oefeningen worden uitgevoerd in kleine groepjes. Oefenvormen zijn geschikt voor spelers van elk niveau en voor zowel jeugd- als senioren teams. Elke training wordt uiteraard afgesloten met een partij.

Tijdens de voorbereiding of winterstop is een Small Group Training een ideaal teamuitje, plezierig, competatief en er wordt vooruitgang geboekt (in Sportcentrum Leek ook te combineren met bijvoorbeeld bowling).

Er zijn mogelijkheden om bij u op de club een avond Small Group Trainingen te verzorgen.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0630285881 of [email protected].

Kijk voor een impressie van onze oefenvormen op http://instagram.com/indoorsoccernoord of volg ons op http://facebook.com/indoorsoccernoord.

Foto: Jurrien de Vries