LEEK/TOLBERT – In de maand oktober staan in de Rodenburghal in Leek de volgende grote muziekevenementen gepland.

Met op vrijdag 13 oktober het 2 uur durende liveconcert met band van “the Voices of BZN” Jan Keizer & Anny Schilder en op zaterdag 14 oktober het Oktober BierFest met o.a. de Palemiger Spätzen belooft het een druk muziekweekend te worden.

De online kaartverkoop is reeds gestart en er zijn al honderden tickets verkocht! Afgelopen week is ook de voorverkoop bij diverse winkels in de regio van start gegaan. In Tolbert zijn de kaarten te koop bij FiftyFifty en in Leek bij Bio Easy Hobby Corner, Shoeby, Primera, HairSpecials en Fitclub Rodenburg. Online bestellen kan uiteraard ook nog steeds op www.rodenburglive.nl. Daarnaast zijn de kaarten verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland.